top of page
Beauty Model

Omdat iedere huid uniek is

Unieke werkwijze

De doelstelling van een behandeling is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken.

Na een intake gesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet en Ph waarde), start de ontspannende behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid worden afgestemd en waarbij jouw persoonlijke wensen centraal staan.

Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

HANNAH MEET&TREAT

Let’s try hannah! • 45 minuten

 

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethoden van hannah en maak kennis met de mogelijkheden tot huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen. 

 

Ik behandel je huid via het unieke hannah systeem: meten, reinigen, peelen, stimuleren, voeden en beschermen.

 

Prijs: € 49,50

El Kosmetiek-6.jpg
logo-hannah.png

HANNAH XPRESS

The hour of power! • 60 minuten

 

In de 60 minuten durende behandeling, staan de huidverbeterende stappen van het hannah-systeem centraal: huidmeting, reinigen, peelen, stimuleren, voeden en beschermen. Een ontspannende behandeling waarbij de huid aan het werk wordt gezet. Tijdens deze behandeling zullen wij in overleg, afgestemd op jouw huid, een keuze maken welke specialisaties er wordt toegepast; de bindweefselmassage of klassieke massage.

 

Prijs: € 63,00

hannah_nicky_Pro Active Mask_Overnight_b
losse afbeelding 6.png

HANNAH XTRA

It’s up to you  • 75 minuten

 

Een behandeling op maat volgens het hannah systeem op basis van jouw wensen waarbij een uur te kort is en anderhalf uur te lang

 

Prijs: € 76,50

unnamed-1.jpg

Ontdek het zelf

HANNAH

Peel & boost!

 

De hannah Trans6peel is een intensieve peeling waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid. Deze medium deep peeling pakt een zeer breed scala aan huidcondities en -problemen nog effectiever aan! De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een anti microbiële werking waardoor acne zal verminderen. Ook pigmentvlekken worden hier mee aangepakt.

Intense.jpg

Deze peeling kan extra ingezet worden in een behandeling voor € 1 1,00

HANNAH XPERIENCE

The total package! 90 minuten

 

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief met je huid gesport. Je wordt met alle zorg behandeld met huidverbetering als doel. In deze behandeling wordt jouw huid wetenschappelijk onderbouwd gemeten, gereinigd, gepeeld, gestimuleerd, hersteld en beschermd.Tijdens deze behandeling zullen alle specialisaties aan bod komen, afgestemd op jouw huid, natuurlijk ook de bindweefselmassage-en klassieke massage. Ook kunnen de wenkbrauwen worden geëpileerd, verven en/of harsen

 

Prijs: € 90,00

Xperience.jpg
losse afbeelding 5.png

​HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Bootcamp your skin!

 

Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt de bindweefselmassage als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever en met een diepere werking plaatsvinden.

 

Het resultaat van zo'n bindweefselmassage? Alles wat we willen: een jeugdige glow door de verbeterde doorbloeding, een 'lift' door het toegenomen volume, vermindering van rimpels, lijntjes en kraaienpootjes. O ja, en die fantastische dagcrème die je laatst afrekende? Die wordt véél beter opgenomen door je huid.

Eén behandeling zorgt er bijvoorbeeld al voor dat je ineens een strakkere kaaklijn hebt (hello mini-facelift).

 

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie

  • Stimulatie van de huiddoorbloeding

  • Verbetering van de opname van werkstoffen

  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

  • Bevordering van de celdeling

  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint

  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

  • Als je een kuur van behandelingen doet kan het op lange termijn meer volumeverlies van de huid herstellen. 

 

Kuurverband:

Afgestemd op de conditie van jouw huid.

5 x een behandeling van 45.minuten (wekelijks)

 

Prijs:  € 218,-

Geef jezelf een boost

bottom of page