top of page

Mijn naam is Elke van de Ven - van den Berk.

Woonachtig in Veldhoven, getrouwd en mama van 3 prachtige dochters.

Shadow on Concrete Wall

Even voorstellen...

El Kosmetiek-15.jpg
IMG_6164.jpg

In 2003 heb ik mijn opleiding als schoonheidsspecialiste/pedicure afgerond. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan in meerdere salons en verschillende cursussen gevolgd en in 2008 ben ik officieel mijn eigen salon gestart.

 

Na jarenlang met het huidverzorgende merk Henriette Faroche te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor iets anders. Na een intensief trainingstraject mag ik me sinds 2017 met trots hannah huidcoach specialist in huidverbetering noemen.

Ik bied in mijn praktijk aan huis in Veldhoven diverse huidverbeterende behandelingen aan. Iedere behandeling zal worden aangepast aan jouw wensen en aan de conditie van jouw huid. We worden allemaal ouder, maar dan wel het liefst met een gezonde, mooie huid.

Ik leer je als huidcoach hoe wij samen dit kunnen bereiken en behouden. De kracht van huidverbetering zit in de combinatie van de hannah producten en behandelingen met onder andere de hannah bindweefselmassage.

 

Twijfel je welke behandeling voor jou de juiste is?

Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.

 

We starten dan met een huidmeting met de skin-analyzer en een intake gesprek waarin ik jouw wensen in kaart breng.  Vervolgens krijg je een behandeling op maat en sluiten we af met een huidcoach advies. Kortom, we bekijken, besluiten en ervaren samen welke behandeling voor jouw huid het beste is.

 

Jouw huid is mijn passie.

Vandaar ook dat ik regelmatig op pad ben voor bijscholing door middel van een workshop of training bij het hannah huidcoach center om mijn kennis optimaal te houden.

Ontdek het zelf

bottom of page