top of page
unnamed.jpg

Permanente make-up ogen

In Veldhoven zit mijn mooie salon El kosmetiek, waar ik je graag ontvang. Bij mij kun je terecht voor een totaalconcept met o.a. huidverzorging, huidverbetering, bindweefselmassage, permanente make-up eyeliners, pedicure, ontspannende voetreflexmassage, en hotsten massage.

Bij vragen, bel, app of mail gerust. 

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatie methode waarmee hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht.

 

Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw, eyeliner of liplijn gezet.

Permanente make-up (vaak afgekort als PMU) is micropigmentatie en wordt ook cosmetische tatoeage genoemd.

Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt.

 

Bij micropigmentatie wordt er gewerkt met verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Permanente make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt.

Micropigmentatie blijft een aantal jaren zitten, je ziet er ten alle tijden dus verzorgd uit!

Ook is permanente make-up zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor make-up, gevoelige ogen bij contactlenzen hebben, een bril dragen of actief sporten.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurd.

Mijn opleiding tot PMU specialist heb ik daarom gevolgd bij Ecuri Cosmetics en mijn masterclass eyeliners bij Hulscher Cosmetics te Almere

 

Het zetten van PMU eyeliners:

Om te beginnen starten we met het bespreken van de gewenste kleur en vorm van de eyeliner waarna we kunnen starten met de pigmentatie op uw ooglid/oogleden. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. Door het herhalen van de behandeling krijg je opstapeling van pigment en wordt de eyeliner goed zichtbaar.

 

Er wordt telkens gewerkt met een nieuwe steriele naald dat pas uit de verpakking gaat als de behandeling start. Voor en na elke behandeling wordt alles steeds steriel gemaakt. De gebruikte pigmenten zijn zeer streng gekeurd en van heel goede kwaliteit en zijn zeer geschikt voor medische pigmentatie en gelaat.

 

Voor enkele foto’s van mijn eigen creaties van het zetten van PMU eyeliners verwijs ik je naar mijn Instagram pagina of Facebook pagina 

Ga ook voor een frisse blik

bottom of page